Pansiyon (Yurt) Başvurusu İçin

Pansiyon (Yurt) Başvurusu İçin Gerekenler

18.08.2023 127

ORHAN YÜCEL MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ

ARHAVİ HÜSEYİN GÜRKAN ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ KIZ ÖĞRENCİ PANSİYONU PARASIZ YATILILIK İÇİN BAŞVURUDA BULUNACAK ÖĞRENCİLERDEN İSTENECEK BELGELER

OKUL PANSİYONUNA ÖĞRENCİ KABUL EVRAKLARI

1.        Parasız Yatılılık Müracaat Formu (Ek1)

2.        Yatılı okumasına engel olacak bir hastalığı bulunmadığına dair resmî sağlık kuruluşlarından alınacak sağlıkraporu.

3.        Nüfus cüzdanının aslı vefotokopisi

4.        Veli nüfus cüzdan fotokopisi

5.        Vukuatlı nüfus kayıtörneği ve yerleşim yeri belgesi

6.        Aile durum beyannamesi (EK-1) Okuldan teminedilecek

7.        Veli ve velinin eşi çalışıyorsa eşinin bakmakla yükümlü olduğu kendi ana-babası veya diğer şahıslar varsa; ilgili tedavi yardım beyannamesi veya ilgili mahkeme kararörneği

8.        Anne çalışıyorsa maaş durumunu gösterir çalıştığı kurum amirince onaylı belge. (2022 yılımaaş bordrosu- 12aylık)

9.        Baba çalışıyorsa maaş durumunu gösterir çalıştığı kurum amirince onaylı belge. (2022 yılı maaş bordrosu- 12 aylık)

10.   Babaya ait iş yeri varsa vergi levhasıfotokopisi.

11.      Anneye ait iş yeri varsa vergi levhasıfotokopisi.

12.   2 adet vesikalıkfotoğraf

13.   Sınavın yapıldığı ders yılında tasdikname ile uzaklaştırma veya daha ağır bir ceza almadığınıve sınıfını geçtiğini gösterir belge.(Mezun olunan orta okuldanalınacaktır)

14.   Yönetmeliğin 17.maddesi çerçevesinde Öğretmen çocuğu kontenjanından faydalanmak isteyen öğrenciler için: Velisinin öğretmen olduğuna dair belge ile birlikte görev yaptıkları yerleşim birimlerinde çocuklarının devam edeceği düzeyde okul bulunmayan öğretmen çocuklarından görevli oldukları il ve ilçe Milli Eğitim Müdürlüğünden alınacakbelge.