Orhan Yücel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: Mesleki ve Teknik Eğitim alanında okulumuzu, bölgemizde bir tercih sebebi ve cazibe merkezi, güçlü bir marka ve saygın bir eğitim kurumu yapmaktır.

Misyon: Mesleki ve Teknik Eğitim yoluyla öğrencilerimizi çağın gerekleri doğrultusunda öncelikle hayata/topluma, ara insan gücü olarak iş piyasasına ve yükseköğrenime hazırlamaktır.

Başarılar: ..

Saatler: 08:20 - 16:45
Isınma: KALORİFER
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Okulumuza öğrenciler Hopa ve Kemalpaşa´dan özel servislerle gelmektedir. Arhavi´nin köylerinden ise resmi taşımalı sistem ile öğrenciler taşınmaktadır.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: % 25
Sportif Etkinlikler: Okulun Voleybol, Futsal, Masa Tenisi Takımı ve Halk Oyunları Ekibi vardır.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: TÜBİTAK Lise Öğrencileri Arası Proje Yarışmalarına Her Yıl Katılınmaktadır.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Başvuru aşamasında bir projemiz vardır. Avrupa Birliği Ulusal Ajansa bir proje başvurumuz sonuç beklemektedir.
Kontenjan Bilgileri: 68 (Arhavi ve Hopa ve Kemalpaşa´dan öğrenciler, kayıt alanı içerisinde okulumuzu tercih edebilmektedir.)
Diğer Hususlar: Okulumuz bünyesinde Mesleki Eğitim Merkezi ve Anasınıfı da bulunmaktadır. Mesleki Açık Öğretim kapsamında eğitimler de verilmektedir.

WEB - https://orhanyucelktml.meb.k12.tr

Adres - Musazade Mah. Gürsel Caddesi No3 08200 Arhavi / Artvin

Öğretim Şekli :ÖRGÜN - KIZ - Tam Güm Tam Yıl

Yerleşim Yeri - Musazade Mahallesi Gürsel Caddesi No 3A 08200 Arhavi / ARTVİN

Adres - Musazade Mah. Gürsel Caddesi No3 08200 Arhavi / Artvin

Ulaşım Okulumuz ilçe merkezinde olduğu için ulaşım ve araç sıkıntısı yoktur. İlçe merkezinin her yerinden yürüyerek ulaşmak mümkündür.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Merkezinde